KONSALTING I MENADŽMENT

KARIJERNI

PRAVI PUT DO VAŠEG PUNOG POTENCIJALA

U današnje vreme, na dinamičnom i vrlo zasićenom tržištu rada, pronalaženje profesionalnog uspeha, ispunjenosti i izvora većih primanja je objektivno vrlo izazovan i često zastrašujuć zadatak. Bez obzira što životni troškovi rastu, a poslodavci često ne žele da povećaju plate, na tržištu uvek postoji jedan broj dostupnih prilika za sve pojedince koji su spremni da rade na sebi i da se usavršavaju. 

ŠTA JE karijerni konsalting?

Karijerni konsalting je personalizovan i holistički pristup koji vam pomaže da donosite informisane odluke o svojoj karijernoj putanji. S druge strane, karijerni menadžment se fokusira na razvoj strateškog plana za postizanje vaših profesionalnih ciljeva, praćenje ključnih indikatora i povezivanje sa ključnim osobama u industriji.

ŠTA mi nudimo?

Otključajte svoj puni karijerni potencijal uz naše usluge karijernog konsaltinga i menadžmenta

Da li se osećate zaglavljeno u svojoj trenutnoj karijeri? Nesigurni ste koji su sledeći koraci koje treba preduzeti kako biste postigli svoje profesionalne ciljeve I obezbedili što veću zaradu? Ne tražite dalje! GASTRO_IC se specijalizovao za usluge karijernog konsaltinga i menadžmenta dizajniranih da osnaže pojedince poput Vas da dostignu nove visine uspeha.

Naš tim iskusnih stručnjaka razume da je svaka osoba jedinstvena i verujemo u prilagođavanje naših usluga vašim specifičnim potrebama. Kroz naš obuhvatni spektar usluga, pružamo vam alate, informacije, vodstvo I podršku potrebno da donosite informisane odluke i započnete ispunjavajući karijerni put. Odlukom za naše karijerne konsalting i menadžment usluge dobijate sledeće:

 1. Analizu ličnosti
 2. Analiza karijernih ciljeva,
 3. Analizu preferencija,
 4. Analiza profesionalne stručnosti testovima znanja,
 5. Konstrukcija strategijskog plana za karijerno, napredovanje,
 6. Usluge networking konsijerža unutar industrije
 7. Analiza ličnog brenda i izrada plana za njegovo unapređenje.

Da li ste spremni da katapultirate SVOJU KARIJERU u nove visine?

Otkrijte razliku koju naše prilagođeno rešenje može doneti vašem restoranu. Pridružite nam se na ovom transformišućem putovanju ka uspehu.

Otkrijte svoj pravi potencijal putem analize tipa ličnosti:

Razumevanje sebe je prvi korak ka zadovoljstvu u karijeri. Naša analiza tipa ličnosti duboko proniče u vaše individualne karakteristike, snage i preference kako bi vam pomogla da identifikujete najprikladnije karijerne puteve koji se slažu s vašim prirodnim sklonostima.

Otkrijte svoje strasti i interese putem analize preferenci:

Strast pokreće uspeh. Naša analiza preferenci nam omogućava da identifikujemo vaše prave interese i strasti, pružajući vam jasnoću i smernice za vaše izbore u karijeri. Vodimo vas ka prilikama koje će vam doneti radost i ispunjenje, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo u karijeri.

Procenite svoju profesionalnu stručnost putem stručnih testova:

Da biste se istakli u svom izabranom polju, ključno je imati jasno razumevanje svojih profesionalnih snaga i oblasti za unapređenje. Naše pažljivo osmišljeni testovi profesionalne stručnosti procenjuju vaše veštine i sposobnosti, omogućavajući vam da donosite strategijske odluke o rastu i razvoju.

Definišite i usavršite svoje ciljeve putem analize ciljeva:

Postavljanje smislenih ciljeva je ključno za napredak. Kroz našu uslugu analize ciljeva, blisko sarađujemo s vama kako bismo definisali i usavršili vaše profesionalne ciljeve. Pomažemo vam da ih razložite na ostvarive korake, osiguravajući da ostanete fokusirani i motivisani tokom vašeg karijernog puta.

Otključajte snagu umrežavanja putem naših usluga konsijerža za umrežavanje:

Efikasno umrežavanje može doneti velike promene na konkurentnom tržištu poslova. Naše usluge koncijerža za umrežavanje povezuju vas s industrijksim stručnjacima, misaonim liderima i potencijalnim mentorima koji vam mogu otvoriti vrata novim prilikama i pomoći vam da proširite svoju profesionalnu mrežu.

Izgradite snažan lični brend putem analize ličnog brenda:

U svetu koji je vođen ličnim brendiranjem, ključno je istaći se iz mase. Naša analiza ličnog brenda otkriva vaše jedinstvene snage i vrednosti, omogućavajući vam da razvijete ubedljiv identitet brenda koji će rezonovati s poslodavcima, klijentima i kolegama.

I mnogo više…

Gastronomskom istraživačkom centru, uvek preduzima korak više kako bi obezbedio Vaš uspeh u karijeri. Pored naših osnovnih usluga, nudimo i komplementarne usluke koje će vas dodatno istaći na tržištu:

 • Optimizaciju vašeg i konstrukciju interaktivnog CV-a,
 • Izadu profesionalnog online portfolija,
 • Priprema za profesionalna domaća i internacionalna kulinarska takmičenja,
 • Pripremu za razgovore za posao,
 • Privatne časove iz Kuvarstva, Gastronomije i Nutricionizma.
 • Podršku pri prelasku u novo zanimanje u oblasti hrane i pica, kako biste se uspešno kretali kroz svaki korak vašeg profesionalnog puta.

Vaša sanjana karijera je na dohvat ruke. Poverite našem timu posvećenih stručnjaka da vas vodi putem ispunjenja i prosperiteta. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali konsultaciju i otključali svoj puni karijerni potencijal.

Zašto vam uopšte treba karijerni konsalting? Šta je cilj ovoga?

Partnerstvom sa Gastronomskim istraživačkim centrum ostvarujete konkurentsku prednost na tržištu. Tesno sarađujemo sa vama, koristeći naše ekspertize i poznavanje industrije kako bismo otkrili neiskorišćene mogućnosti, iskoristili nove trendove i pozicionirali vas kao experta, mladog neiskorišćenog talenta, ili lider u industriji.

Naš krajnji cilj je da podstičemo Vaš lični rast, rast Vaše karijere, povećamo Vaša primanja i pružimo vam pomoć i jedinstveno iskustvo koje će privlačiti poslodavce, konkurente i klijente da se otimaju za Vas.

Tokom čitavog procesa, naš tim konsultanata posvećen je pružanju kontinuirane podrške, vođstva i ekspertize. Partnerstvom s nama dobijate pouzdanog savetnika fokusiranog na pomoć vašem restoranu da uspe u konkurentnom tržištu i postigne održiv uspeh.

šta još čekate?

zakažite sastanak odmah i iskusite što pre pun potencijal SVOJE KARIJERE

Otkrijte razliku koju naše prilagođeno rešenje može doneti vašem restoranu. Pridružite nam se na ovom transformišućem putovanju ka uspehu.