imate problem? želite da još više napredujete?

PUSTITE NAS DA VAM POMOGNEMO NEKOM OD USLUGA KOJE NAŠ CENTAR PRUŽA

freelance usluge

ISTRAŽIVANJE UGOSTITELJSKOG TRŽIŠTA

Ne znate da li je tržište zainteresovano za vaš proizvod ili uslugu? Niste sigurni ko vam je ciljna grupa? Ne znate koja je odgovarajuća cena i pozicija koju treba da zauzmete na tržištu? Sve ovo i mnogo više pružamo za one ugostitelje koji su zainteresovani da maksimalno minimiziraju svoj rizik u poslovanju (pogotovo ako tek počinjete) tako što ćemo vam pomoći da uradimo precizno istraživanje ugostiteljskog tržišta !

Sastavljanje ponude hrane

Jedan od najbitnijih poslovnih zadataka za svaki ugostiteljski objekat ili manifestaciju. Naš centar je specijalizovan za sastavljanje unikatnih menija i jelovnika kojima će svi biti fascinirani.

Nutritivno/ energetsko balansiranje menija

Nutricionizam u savremenoj ljudskoj ishrani je od presudnog značaja imajući u vidu razvoj konvekcionalizma i tehnologije. Veliki broj bolesti se mogu sprečiti pravilnom ishranom u kombinaciji sa adekvatnom fizičkom aktivnošću. Bilo da ste restoran ili pojedinac brzo ćete uvideti značaj i pogodnosti naše usluge.

STRUČNO USAVRŠAVANJE I OBUKA OSOBLJA

Imate ambicije da vi ili vaš tim budete najbolji? Želite da učite i napredujete još? GASTRO_IC pruža niz različitih profesionalnih specijalizacija i obuka iz oblasti gastronomije, bilo da ste totalni amater koje zagori supa ili kuhinjski veteran sa decenijama iskustva. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam promenimo pogled na hranu! 

KARIJERNO SAVETOVANJE

Vi ste ambiciozna mlada osoba koja želi da se bavi ugostiteljstvom? Ne znate  koji vam je sledeći korak ili odakle početi? Kontaktirajte nas i dozvolite nam da lansiramo karijeru!