imate problem? želite da još više napredujete?

DOPUSTITE NAM DA VAM POMOGNEMO NEKOM OD BROJNIH USLUGA KOJE NAŠ TIM PRUŽA

imate problem? želite da još više napredujete?

DOPUSTITE NAM DA VAM POMOGNEMO NEKOM OD BROJNIH USLUGA KOJE NAŠ TIM PRUŽA

IZABeRITE SVOJE REŠENJE PREKO SLEDEĆIH

INŽENJERING MENIJA

Jedan od najbitnijih poslovnih zadataka za svaki ugostiteljski objekat ili manifestaciju. Naš centar je specijalizovan za sprovođenje detaljne analitike i konstrukciju unikatnih menija i jelovnika kojima će vaši potrošači biti fascinirani.

UNAPREĐENJA F&B POSLOVANJA

Uz pomoć ekpertize i kreativnosti našeg tima, najrelevantnijih podatkaa sa tržišta i  aktuelnih trendova razvijte vaše poslovanje i postignite još zavidnije finansijske uspehe.

IMPLEMENTACIJA HACCP SISTEMA

HACCP je sistem upravljanja u kome se bezbednost hrane razmatra kroz analizu i kontrolu bioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti (hazarda) od ulaznih sirovina, rukovanja, proizvodnje, distribucije i konzumiranja krajnjeg proizvoda. U suštini HACCP sistem je naučno zasnovan, racionalan i sistemski pristup za identifikaciju, procenu i kontrolu rizika u toku procesa proizvodnje, prerade, obrade, pripreme i upotrebe hrane, a sa ciljem da se osigura da hrana bude bezbedna za potrošača, odnosno da ne predstavlja neprihvatljiv rizik po zdravlje.

KARIJERNO SAVETOVANJE

Vi ste ambiciozna mlada osoba koja želi da se bavi ugostiteljstvom? Ne znate  koji vam je sledeći korak ili odakle početi? 

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da lansiramo karijeru! 

CHEF BRANDING

Pomažemo profesionalcima da uspešno i lako brendiraju svoj rad, ime i reputaciju i da povećaju svoje prihode u budućnosti.

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Ne znate da li je tržište zainteresovano za vaš proizvod ili uslugu? Niste sigurni ko vam je ciljna grupa? Ne znate koja je odgovarajuća cena i pozicija koju treba da zauzmete na tržištu? Sve ovo i mnogo više pružamo za one ugostitelje koji su zainteresovani da maksimalno minimiziraju svoj rizik u poslovanju (pogotovo ako tek počinjete) tako što ćemo vam pomoći da uradimo precizno istraživanje ugostiteljskog tržišta !

OBUKA OSOBLJA

Imate ambicije da vi ili vaš tim budete najbolji? Želite da učite i napredujete još više? GASTRO_IC pruža niz različitih sertifikovanih profesionalnih specijalizacija i obuka iz oblasti gastronomije, bilo da ste totalni amater koji je tek na početku svoje kuvarske avanture ili kuvarski veteran sa decenijama iskustva. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam promenimo pogled na hranu! 

TEST KITCHEN

Testiramo najinovativnije kombinacije ukusa i konstruišemo unikatne prehrambene i gastronomske proizvode kako bismo vam uštedeli vreme, novac i ustupili dugogodišnje znanje naših eksperata.

EXPERT AUDIT HRANE

Kontaktirajte nas kako bi došao neko od naših profeionalnih kritičara hrane i izvršio audit trenutne ponude hrane koje vaše preduzeće pruža, nakon čega ćemo vam dostaviti izveštaj sa ocenom, detaljnom analizom, kritikama i smernicama na čemu biste trebali poraditi.

POMOĆ U ZAPOČINJANJU BIZNISA

Imate neiscrpnu strast prema hrani i piću? Želite da započnete svoj posao ali niste sigurni kako? GASTRO_IC je tu za vas da vam pruži pomoć u najtežoj fazi poslovanja. Posavetujte se sa nekim od naših stručnjaka i izbegnite nepotrebne greške i troškove. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da budemo odskočna daska za vašu biznis ideju! 

DIZAJNIRANJE I OPREMANJE KUHINJE

Niste sigurni kako da dizajnirate kuhinju za vaš ugostiteljski objekta? Ne znate gde da nabavite najpovoljnije najbolje uređaje i alate? Pozovite nas da pronađemo najbolje rešenje za vašu ideju.

Izveštaji profesionalnih kritičara hrane

Kontaktirajte nas kako bi došao neko od naših profeionalnih kritičara hrane i izvršio audit trenutne ponude hrane koje vaše preduzeće pruža, nakon čega ćemo vam dostaviti izveštaj sa ocenom, detaljnom analizom, kritikama i smernicama na čemu biste trebali poraditi.