GASTRONOMSKI ISTRAŽIVAČKI CENTAR

OSETI UKUS NAUKE I ZAČINI SVOJ BIZNIS SAVREMENIM POSLOVANJEM

TRENUTNO SE KRČKA

Ovo su samo neke od stvari na kojima GASTRO tim trenutno radi 

Bocuse-d-or-Dinner_3

Priručnik za obuku kuvara

Ovaj priručnik predstavlja naš pogled na ono što smatramo da je neophodno da jedan profesionalac u kuvarstvu poznaje i usavrši kako bi mogao sa lakoćom da obavlja svoj posao na zavidnom nivou. Navedeni priručnik je deo projekta i propratni materijal osnovne obuke za kuvare koja je realizovana u saradnji sa Edukativnim centrom za obuke u profesionalnim i radnim veštinama i Pokrajinskim sekretarijatom APV za pokrajinski sekretarijat za privredu zapošljavanje i ravnopravnost polova.

VIGNETTE-BOCUSE-OR-FRANCE

Priručnik za kulinarska takmičenja

Razlog zašto smo se odlučili da pišemo navedeni priručnik je upravo to što nigde nismo uspeli da pronađemo jedan sveobuhvatan priručnik za kulinarska takmičenja. Ova jedinstvena publikacija namenjena je za sve kuvare, učenike kuvarstva i studente gastronomije koji imaju želju da se takmičeka kako na republičkim tako i na brojnim međunarodnim takmičenjima a ne zanju odakle da počnu svoje pripreme ili želje da usavrše svoj nastup na nekoj od navedenih manifestacija. 

1105669 copy2

Priručnik za harmonizacij hrane i pića

Navedeni priručnik predstavlja propratni pisani materijal za našu osnovnu obuku za harmonizaciju hrane i piva. Odlučili smo da učinimo dostupnim ovaj materijal svim onima koji nisu u mogućnosti da dođu i budu polaznici nezaboravne obuke koja uključuje sva čula i avanturu hrane i piva. Ukoliko ste ljubitelj piva i 

KO SMO MI?

Istraživački centar Gastro® (skraćeno GASTRO_IC®) predstavlja nevladinu organizaciju i jedinstvenu ustanovu u Srbiji koja se bavi naučno-istraživačkim radom i edukativnim aktivnostima iz oblasti gastronomije, preduzetništva i brendiranja. Sa sedištem u Novom Sadu, Srbiji, navedena organizacija je formirana od strane njenih osnivača Dušice Obrenović, Gorana Gašparovskog i Miloša Jeličića krajem 2019. godine. 

Zamisao iza GASTRO_IC®-a je da se formira unikatna gastronomska naučno-istraživačka institucija u Srbiji koja bi svojim radom i naučnim doprinosom podstakla razvoj Srpskog ugostiteljskog i prehrambenog tržišta.

KONSALTING

Pomažemo preduzetnicima, korporacijama, i freelancer-ima iz sektora proizvodnje i usluživanja hrane i pića da reše probleme, pružimo savete, i usmerimo ih ka bržem i većem napretku.

AKREDITACIJE I EDUKACIJU

Neki od naših glavnih ciljeva i ključnih aktivnosti su konstrukcija sistema specijalističkih akreditacija i edukacija profesionalaca i šire javnosti o različitim temama iz oblasti gastronomije i nauke.

ISTRAŽIVANJA

Sprovodimo primarna i sekundarna naučna istraživanja (pogotovo eksperimentalna), kako bi otkrili nove ukuse u hrani, bolja rešenja problema i neiskorišćene prilike na tržištu.

EDUKACIJA

U POTRAZI SMO ZA NOVIM ČLANOVIMA TIMA! ŽELIŠ DA SE DOPRINESEŠ RAZVOJU TRŽIŠTA? PRIJAVI SE

NAŠI SARADNICI:

Kancelarija

Prostor za obuke

PRATI NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA