STRATEGIJSKI I OPERATIVNI

KONSALTING

ZA JOŠ VEĆI USPEH VAŠEG RESTORANA

Dobrodošli u Gastronomski istraživački centar „GASTRO_IC“, vašeg partnera u postizanju neuporedivog uspeha u dinamičnom svetu ugostiteljstva. Mi smo tim mladih profesionalaca sa različitim ekspertizama u oblastima hrane i pića, obrazovanja, gastronomije, marketinga i ishrane, posvećen pružanju strateških i operativnih konsultantskih usluga koje podstiču rast i profitabilnost vašeg restorana.

ŠTA JE STRATEGIJSKI KONSALTING?

Strategijski konsalting za restorane je specijalizirana usluga koja ima za cilj pomoći vlasnicima i menadžerima restorana u razvoju i implementaciji efikasnih strategija za postizanje dugoročnog uspeha i sticanje konkurentske prednosti u industriji. On uključuje sveobuhvatnu analizu različitih aspekata, uključujući koncept restorana, pozicioniranje na tržištu, ciljnu grupu, konkurenciju, operacije i finansijske performanse. Kroz upotrebu stručnosti i saznanja iz industrije, strateški konsalting za restorane pruža neprocenjive smernice u oblastima poput dizajniranja i inženjeringa jelovnika, strategije određivanja cena, marketinga i brendiranja, operativne efikasnosti, unapređenja iskustva kupaca i planiranja rasta.

Krajnji cilj je optimizacija poslovnih performansi, maksimizacija profitabilnosti i stvaranje prepoznatljivog i nezaboravnog iskustva u restoranu koje će ga izdvojiti u odnosu na sve ostalo iz perspektive kupaca.

Angažovanjem strateškog konsaltanta dobija separtner od poverenja, koji pruža prilagođene preporuke i primenljiva rešenja koja osnažuju vlasnike restorana da donose informisane odluke i uspešno se kreću kroz turbulentno tržište ugostiteljstva.

ŠTA mi nudimo?

GASTRO_IC razume izazove sa kojima se suočavate u visoko konkurentnoj restoraterskoj industriji. Zato nudimo jedan holistički pristup tj. sveobuhvatan spektar usluga dizajniranih da zadovolje vaše specifične potrebe i pomognu vam da se istaknete na tržištu. Naše ekspertize obuhvataju analizu koncepta i ideje, evaluaciju poslovnog plana, finansijsko benchmarkiranje, analizu operativne efikasnosti, strategije marketinga i brendiranja, kao i optimizaciju prilagođenu vašem jedinstvenom konceptu restorana.

Kroz analizu koncepta i ideje, pomažemo vam da usavršite viziju vašeg restorana i realizujete potencijal koji se krije u njemu, identifikujete elemente koji ga izdvajaju od konkurencije i razvijete privlačnu ponudu koja će vas istaći. Naša evaluacija poslovnog plana osigurava da vaša strategija bude pouzdana i usklađena sa trendovima na tržištu, dok finansijsko benčmarkiranje omogućava da uporedite svoje poslovanje sa industrijskim standardima, optimizujete prihode i povećate profitabilnost.

Kada nas angažujete, mi se duboko upuštamo u vaše operacije kako bismo analizirali efikasnost, identifikovali oblasti za poboljšanje i implementirali rešenja koja optimizuju procese, smanjuju operativne troškove i unapređuju ukupnu performansu. Naša analiza marketinga i brendiranja oprema vas efikasnim alatima i strategijama za izgradnju svesti o brendu, privlačenje novih kupaca i razvijanje dugoročne lojalnosti. Osim toga, naše usluge optimizacije vam pomažu da usavršite vaš koncept restorana, osiguravajući da svaki aspekt bude optimizovan za uspeh, od menija i strategija cenovnika do doživljaja kupaca i isporuke usluga.

Da li ste spremni da katapultirate uspeh svog restorana u nove visine?

Otkrijte razliku koju naše prilagođeno rešenje može doneti vašem restoranu. Pridružite nam se na ovom transformišućem putovanju ka uspehu.

Čemu mi težimo?

Partnerstvom sa Gastronomskim istraživačkim centrum ostvarujete konkurentsku prednost na tržištu. Tesno sarađujemo sa vama, koristeći naše ekspertize i poznavanje industrije kako bismo otkrili neiskorišćene mogućnosti, iskoristili nove trendove i pozicionirali vaš restoran kao lider u industriji.

Naš krajnji cilj je da podstičemo rast, povećamo profitabilnost i stvorimo jedinstveno iskustvo u restoranu koje će privlačiti vaše kupce da se vraćaju iznova.

dobro. Ali kako da uradimo to? koji su koraci?

U nastavku je prikazan ukratko prikazan proces strategijskog konsaltinga za restorane, korak po korak, počevši od vaše odluke da se informišete, pa sve do održavanja komunikacije i dugoročne saradnje nakon završenog projekta:

 1. Besplatan poziv/sastanak za upoznavanje i informisanje.
 2. Analiza vaših potreba i konstrukcija prilagođene ponuda vašem jedinstvenom slučaju.
 3. Sprovođenje detaljnih istraživanja i analiza.
 4. Razvoj strateškog plana.
 5. Razvoj akcionog plana sa KPI indikatorima.
 6. Analiza, evaluacija i razvoj plana optimizacije operacionih procedura.
 7. Analiza, evaluacija i razvoj plana optimizacije marketinga i brendiranja.
 8. Inžinjering sredstva ponude hrane (jelovnika, menija,…).
 9. Obuka i razvoj operacionih procedura.
 10. Postavka mehanizama praćenja KPI indikatora i implementiranih strategija.
 11. Postavka mehanizama efikasnog odnosa s gostima i prikupljanja povratne informacije.
 12. Eksterni auditi i periodična kontorla kvaliteta.
 13. Evaluacija rezultata.
 14. Buduća saradnja sa vama komunikacija u cilju rešavanja novonastalih poteškoća. 

Tokom čitavog procesa, naš tim konsultanata posvećen je pružanju kontinuirane podrške, vođstva i ekspertize. Partnerstvom s nama dobijate pouzdanog savetnika fokusiranog na pomoć vašem restoranu da uspe u konkurentnom tržištu i postigne održiv uspeh.

šta još čekate?

zakažite sastanak odmah i iskusite što pre pun potencijal svog restorana

Otkrijte razliku koju naše prilagođeno rešenje može doneti vašem restoranu. Pridružite nam se na ovom transformišućem putovanju ka uspehu.