EKSTERNA KONTROLA

KVALITETA

VAŠE UGOSTITELJSKE PONUDE

ŠTA JE EKSTERNA KONTROLA KVALITETA (EKK)?

Eksterna kontrola kvaliteta za restorane je sistematski proces ocenjivanja sproveden od strane iskusnih stručnjaka kako bi se procenili i unapredili različiti aspekti poslovanja vašeg objekta. Od higijene kuhinje do standarda u pružanju usluga kupcima, naši detaljni pregledi osiguravaju da vaš restoran ispuni i prevaziđe industrijske standarde za kvalitet i izvrsnost.

Kome je potreban KONTROLA KVALITETA?

Svaki restoran, bez obzira na veličinu i reputaciju, ima koristi od mera kontrole kvaliteta. Bez obzira da li ste živahni restoran u srcu grada ili komforan restoran za porodične proslave na periferiji, održavanje doslednog kvaliteta i standarda izvrsnosti je od ključnog značaja za zadržavanje klijenata i razvijanje lojalnosti.

Pored savim restorana i hotela kao primarnih ugostiteljskih objekata, eksterna kontrola kvaliteta značajno doprinosi poslovanju bilo kog od sledečih tipova preduzeća:

 • Restorani
 • Sva ostala ugostiteljska preduzeća
 • Ketering kompanije i usluge pripreme hrane
 • Kamion sa hranom
 • Preduzeća za organizovanje svečanih prilika

Potrebna vam je pomoć u proceni i unapređenju kvaliteta vašeg restorana?

Dozvolite da naš tim stručnjaka za Vas uradi procenu kvaliteta, kao i da konstruiše analitički izveštaj koji će obezbediti stvaran uvid u nivo kvaliteta vašeg objekta!

Kako EKSTERNA KONTROLA KVALITETA može pomoći vašem preduzeću?

Naše usluge eksterne kontrole kvaliteta pružaju neprocenjive uvide koji osnažuju vaš tim da poboljša performanse i optimizuje operacije. Identifikacijom područja za unapređenje i implementacijom prilagođenih rešenja, pomažemo vam da poboljšate ukupni dojam o vašem brendu, povećate zadovoljstvo kupaca i na kraju, ostvarite rast prihoda.

Benefiti od EKSTERNE KONTROLE KVALITETA:

Poboljšanje reputacije

Povećanje efikasnosti

Povećanje poverenja i zadovoljstva potrošača

Analitički prikaz realnog stanja i kritičnih tačaka

Pokažite svoju posvećenost izvrsnosti i istaknite se na konkurentnom tržištu, povećajte svoju prepoznatljivost, identifikujte kritične tačke za optimizaciju procesa i smanjite gubitke kako biste automatski povećali profitabilnost i sve to uz postizanje povećanja poverenja i zadovoljstva potrošača…

EKK Proces u praksi

Naš proces kontrole kvaliteta obuhvata temeljne procene ključnih oblasti poput bezbednosti hrane, čistoće, obuke osoblja, doslednosti menija i standarda u pružanju usluga kupcima. Proces se sastoji iz više koraka:

 1. Zakazivanje sastanka sa menadžmentom ili vlasnikom objekta kako bi se definisao obsek kontrole (koji može biti: parcijalan ili celokupan)
 2. Eksterna kontrola kvaliteta na licu mesta u formatu sakrivenog kupca.
 3. Analiza kvaliteta digitalnih resursa.
 4. Direktan audit (poseta) procesa u ugostiteljskom objektu. Od početka do kraja.
 5. Analiza podataka i konstrukcija izveštaja.
 6. Isporuka rezultata kontrole i debrifing sastanak sa menadžmentom uz predlog rešenja.
 7. Uspostavljanje periodične eksterne kontrole kvlaiteta radi obezbeđivanja objektivnosti.

šta mi možemo da uradimo za vas?

Naš tim iskusnih profesionalaca donosi decenije iskustva i oštar usmerenost na detalje u svakom angažmanu. Bez obzira da li želite da usavršite svoje poslovanje, rešite određene izazove ili jednostavno održavate najviše standarde izvrsnosti i kvaliteta, konstantno usavršavamo i unapređujemo naše usluge u skladu sa vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

Koliko košta usluga EKK-a?

Naša cena za eksternu kontrolu kvaliteta restorana varira u zavisnosti od različitih faktora, uključujući:

 1. veličine i kompleksnosti objekta,
 2. obima kontrole (parcijalni / celokupni), i
 3. specifične potrebe vašeg poslovanja.

Pružamo prilagodljive opcije paketa koje su dizajnirane da odgovaraju različitim budžetima, uz obezbeđivanje visokog stepena vrednosti za vašu investiciju. Za dobijanje tačne cene i detaljnu ponudu koja odgovara vašim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate direktno, ali okvirno cene za inicijalan EKK se kreću od 400 do 800 €, dok svaki naredni godišnji EKK audit izonsi 200 €.

Potrebna vam je pomoć u proceni i unapređenju kvaliteta vašeg restorana?

Dozvolite da naš tim stručnjaka za Vas uradi procenu kvaliteta, kao i da konstruiše analitički izveštaj koji će obezbediti stvaran uvid u nivo kvaliteta vašeg objekta!